• Ota rohkeasti yhteyttä

    YHTEYSTIEDOT

Tule mukaan yhteistyöhön

 


Yhteystiedot

Reetta Palva

Reetta Palva, projektipäällikkö, tutkija
TTS Työtehoseura
puh. 044 7143 692
s-posti reetta.palva@tts.fi

Markku Lätti

Markku Lätti, tutkimuspäällikkö
TTS Työtehoseura
puh. 044 7143 691
s-posti markku.latti@tts.fi

Seuraa somessa

Verkoston rakentamista digimaatalous.fi -sivuilla ja teknologiatreffeillä

Kestävää kehitystä maatalouteen uusilla teknologioilla -hanke (2019–2021) kutsuu maatalousyrittäjät, tutkijat, teollisuuden ja kaupan alan toimijat, neuvojat, opettajat, hankevetäjät ja muut kiinnostuneet mukaan hankkeen toimintaan sekä seuraajiksi digimaatalous.fi ja some-kanaville sekä Digimaatalous -webikahveille. Tärkeänä tavoitteena on vahvistaa verkostoa ja tiedon kulkua tutkimuksesta käytäntöön.

Digimaatalous.fi -sivun lisäksi hankkeessa järjestetään teknologiatreffejä ja maastopäiviä eri puolella Suomea. Teknologiatreffit pelto- ja kotieläinteemoista ovat avoimia uuden tiedon esittely- ja keskustelupäiviä. Mukana on asiantuntijaraati, joka arvioi esiteltyjen teknologioiden soveltuvuutta erityisesti Suomen olosuhteisiin. Maastopäivillä tutustutaan sensoreihin, mittareihin, koneisiin ja laitteisiin esimerkiksi pellolla tai parressa.

TTS Työtehoseuran yhteistyökumppaneina hankkeessa ovat HAMK, ProAgria Keskusten Liitto ja Luke.

Tervetuloa mukaan - yhteystiedot löydät täältä!

Yhteistyökumppaneiden yhteyshenkilöt ja yhteystiedot

Agria logo ja yhteystiedot
Sari Peltonen, johtava asiantuntija, palvelukehitys ja kasvintuotanto,
ProAgria Keskusten Liitto
puh. 050 341 4406,
s-posti sari.peltonen@proagria.fi

 

LUKE logo ja yhteystiedot
Liisa Pesonen, Luonnonvarakeskus Luke, erikoistutkija
puh. 029 5326 434
s-posti liisa.pesonen@luke.fi

 

HAMK logo ja yhteystiedot
Timo Teinilä
Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) / Mustiala, lehtori, maaseutuelinkeinot
puh. 050 5632 389
s-posti timo.teinila@hamk.fi

 


Lisätietoja Kestävää kehitystä maatalouteen uusilla teknologioilla -hankkeesta www.tts.fi/uudetteknologiatmaatalous