• Innostu tiedosta ja hyvistä käytännöistä

    TIETO JA KÄYTÄNTÖ

Tieto ja käytäntö

Työhön tuottavuutta ja hyvinvointia

Teknologian kehitys on aikojen saatossa helpottanut työntekemistä ja tuottavuutta. Digitaalisuuden myötä ollaan mullistavien muutosten äärellä. Sen avulla pystytään tuottamaan entistä tarkempaa tietoa ja sitä opitaan hyödyntämään toiminnan parantamiseksi. Vaikutukset ulottuvat yhä enemmän ympäristön, ihmisten ja eläinten hyvinvointiin.

Markkinoille tulee jatkuvasti uusia koneita, laitteita ja järjestelmiä. Jokainen hankinta on tarkan harkinnan paikka ja investointi yrittäjälle. Parhaimmillaan uusi teknologia tuo lisää kilpailukykyä ja tuottavuutta omaan toimintaan.

Tällä sivulla voit tutustua teknologiaesittelyihin, oppia uutta ja innostua erilaisista vaihtoehdoista. Tietoa kootaan jatkuvasti. Tavoitteena on, että hankkeen päättyessä vuonna 2022 sivustolla kattava kattaus käytännönläheisiä uusien teknologioiden esittelyitä. Tiedonvälitystä tukevat Digimaatalous-webikahvit, jotka ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille.

Digimaatalous.fi -sivujen Tieto ja käytäntö -osion artikkelien toimituksesta ja julkaisusta vastaa TTS Työtehoseuran toimituskunta, joka koostuu maatalouden asiantuntijoista. Tarvittaessa toimituskunnan tukena ovat eri alojen asiantuntijat, mm. hankkeen yhteistyökumppanit.