• Jaa tieto, kokemus ja hyvät käytännöt!

    ILMOITA OMASI

    TÄYTÄ LOMAKE

Ilmoita omasi ​


Jaa tieto, kokemus ja hyvät käytännöt! ​

Haemme jatkuvasti tietoa, käytännön kokemuksia ja innovaatioita maatalouden uusista teknologioista. Voit ilmoittaa oheisella lomakkeella tutkimusta, asiantuntijuutta tai käytännön kokemuksia julkaistavaksi näillä sivuilla. Uusia teknologioita käsitellään laajasti koko maatalouden näkökulmasta, sisältäen peltoviljelyn ja kotieläintuotannon.


Tieto yhdessä yhteen

Maatalouden uusia teknologioita tutkitaan, kehitetään ja kokeillaan ympäri Suomea monen eri tahon toimesta. Haasteena on, että tieto on hajallaan ja vaikeasti tavoitettavissa.
Nyt voit olla mukana vaikuttamassa siihen, että tieto välittyy ja yhteistyö tiivistyy. Toisilta oppiminen tuo lisää osaamista koko maatalouden hyödyksi.

 

Kuka voi ilmoittaa?

Millaista automatiikkaa, robotiikkaa, älyteknologiaa, sovelluksia tai sensoreita tunnet oman työsi kautta tai tiedät olevan käytössä? Toivomme maatalousyrittäjiltä, tutkijoilta, asiantuntijoilta, hanketoimijoilta sekä laite- ja palveluntoimittajilta vinkkejä uusista teknologioista. Ilmoittajan ei itse tarvitse olla teknologian keksijä tai valmistaja. Olet ehkä nähnyt ulkomaan matkalla mielenkiintoista teknologiaa, jota meillä ei vielä ole käytössä.

Voit myös vihjata, kehen meidän kannattaisi olla yhteydessä.

ILMOITUSLOMAKE

Kynnys ilmoittamiseen on matala: kysely on lyhyt, vapaamuotoinen ja vastaaminen ei aiheuta velvoitteita. Ilmoituksesi ei tarvitse olla maailmaa mullistava, vaan myös uudet tavat hyödyntää uusia teknologioita kiinnostavat meitä. Voit myös ilmoittaa yhteystietosi suorapostitusta varten ja näin pysyt kärryillä tulevista tapahtumista. Ei myöskään ole ongelma, jos samasta teknologiasta tulee useita vastauksia.

Maatalous digiteknologia