Webinaarit​


Asiantuntijapuheenvuoroja ja esimerkkejä maatiloilta

Kestävää kehitystä maatalouteen uusilla teknologioilla -hanke järjestää vuosien 2020-2021 aikana Digimaatalous-webinaareja peltoviljelyn ja kotieläintuotannon uusista teknologioista. Suositut webikahvit kokoavat yhteen niin maatalousyrittäjiä kuin alalla toimivia asiantuntijoita eri puolilta Suomea.


YouTubessa maksuttomasti

Puheenvuoroista ovat vastanneet alojensa parhaita asiantuntijoita tutkimuksen, neuvonnan, koulutuksen ja käytännön saralta. Tutustu monipuolisiin luentovideoihin Uudet teknologiat & Maatalous -YouTube-kanavalla tai PPT-esityksiin hankkeen kotisivuilla. Webikahvien sarjalle on suunnitteilla jatkoa syksyllä 2021.

 

Aiheet ja linkit webinaareihin

Säilörehua älykkäästi
Droonit peltojen yllä
Paikannusta pihatossa
Satelliittidatan hyödyntäminen peltoviljelyssä
Maaperäskannauksella
paikkakohtaista tietoa
Peltorobotiikka
tekee tuloaan
Kuvantamisteknologiat
kotieläintuotannossa

Digimaataloutta netissä ja webinaareissa

Digimaatalous -webikahvit ja digimaatalous.fi -sivusto tukevat hyvin toisiaan. Molempien tarkoituksena on nostaa keskusteluun puolueetonta tietoa ja uusia ratkaisuja teknologioiden, digitaalisten ratkaisujen ja älyteknologian hyödyntämisestä maataloudessa. Seuraa tulevia webinaareja ja tapahtumia Uudet teknologiat & Maatalous -somekanavilla Facebookissa ja Twitterissä sekä Kestävää kehitystä maatalouteen uusilla teknologioilla -hankkeen kotisivuilla.

TULEVAISUUDEN MAATALOUTTA

Maatalousyrittäjän osaamisen lisääminen ja jatkuva tietojen päivittäinen ovat osa kilpailukykyistä yritystoimintaa. Ajan hermolla pysymiseen tarjoaa tietoa Digimaatalous -webikahvit, joissa suunnataan katseet kohti tulevaisuuden maataloutta. Käsiteltyjä aiheita ovat olleet säilörehun käsittelyn uudet teknologiat, droonit peltoviljelyssä, paikannusteknologiat pihatossa, satelliittidatan hyödyntäminen peltoviljelyssä, maaperäskannaus, peltorobotiikka sekä kuvantamisteknologiat kotieläintuotannossa.